Nav toggle

Cube Ten - Aalst

Dé escape games in Aalst

Nu boeken

Nog op zoek naar een fijn cadeau voor in het schoentje? 

We hebben zowel escape room gezelschapsspellen als cadeaubonnen die het perfecte cadeau vormen! 

 

 

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden, of plan je een teambuilding voor jou en je collega's?  Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres ! 

Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen.
Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. 

Durf jij het aan?

 

 Stay tuned!

 het Cube 10-team

 

 

 

 

Nu boeken

Icoonwheelchair

Is het spel rolstoelvriendelijk? Sommige van onze escape rooms zijn dermate aangepast zodat rolstoelgebruikers volop kunnen meegenieten. Indien jullie graag willen weten welke games juist, stuur ons dan gerust een mailtje!

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Aalst? We bevinden ons vlakbij de Grote Markt van Aalst, tegenover Cultuurcentrum De Werf. Parkeren doe je dus best in een van de ondergrondse parkings: Parking Postsite of Burcht Parking.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. We beschikken over 3 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens één volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icooncadeau

Een ideaal geschenk voor lief, vriend of collega!

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!